Showing 1–12 of 37 results

Accessoires voor de jacuzzi

jacuzzi accessoires

Lekker in de jacuzzi zitten, het is een perfecte manier om te ontspannen na bijvoorbeeld een lange werkdag. Daarnaast is het een heerlijke plek om te relaxen met het gezin of met vrienden. Lekker onderuit zitten of liggen en genieten van de aangename temperatuur van het water. Ontspannen in de jacuzzi is echt qualitytime voor jezelf en zeker met de jacuzzi accessoires die het verblijf in de jacuzzi nog aangenamer maken.

Jacuzzi accessoires, wat is er allemaal mogelijk?

Lekker ontspannen, daar is niet alleen warm water voor nodig, maar ook een aangename geur. Gelukkig kun je in de beste opblaasbare jacuzzi verschillende producten gebruiken die zorgen voor een lekker geurtje. Voordat je zelf op zoek gaat naar essentiële oliën, doucheschuim of badzout is het belangrijk om te weten dat niet alles mogelijk is. Voor pure essentiële oliën geldt dat deze een vettige laag kunnen achterlaten die het bad en het pompsysteem kunnen aantasten. Niet gebruiken dus. Datzelfde geldt voor doucheschuim of shampoo. Zet je de bubbels of jetstralen aan dan is de hoeveelheid schuim vaak niet te overzien. Wil je graag een geurtje of andere jacuzzi accessoires toevoegen aan het water, kies dan product dat speciaal geschikt is voor gebruik in een jacuzzi of spa.

Gezellig

Naast het toevoegen van een geurtje, is het ook mogelijk om een extra zitje, bankje, hoofdsteun of bekerhouder aan te brengen. Samen met je hele familie in een opblaasbare jacuzzi 6 persoons genieten van een zomeravond gaat op deze manier helemaal vanzelf. Met de kinderen op het extra bankje en een heerlijk drankje binnen handbereik kun je met zijn allen tegelijk gebruik maken van de beste opblaasbare jacuzzi. Om het extra gezellig te maken kun je kiezen voor Multi-Color LED-verlichting voor Jet en Deluxe Spa’s of een drijvende Bluethootspeaker met LED licht. Vrolijke thermometers en een vuil en vet absorberende spons in de vorm van een eend maken het gebruik van een Jacuzzi extra leuk.

Onderhoud en schoonmaak van de beste opblaasbare jacuzzi

Naast het gebruik van een vuil en vet absorberende spons die je gewoon in het bad kunt laten ronddobberen is het belangrijk om na ieder gebruik zoveel mogelijk vuil te verwijderen. Ronddrijvend blad en insecten zijn eenvoudig te verwijderen met behulp van een schepnetje. Voor zand en vuil dat op de bodem ligt gebruik je een oplaadbaar zwembadstofzuigertje. Om het water schoon en fris te houden is het zoveel mogelijk verwijderen van omgevingsvuil echter niet voldoende. Het regelmatig reinigen en vervangen van de filters en het gebruik van antibacteriële middelen zoals chloor is noodzakelijk.

Regelmatig controleren

Om de beste opblaasbare jacuzzi goed te onderhouden zijn veel verschillende jacuzzi accessoires en middeltjes te koop. Het beste onderhoudsmiddel ben je echter zelf. Een wekelijkse controle van het bad op aanslag, vet en vuil is belangrijk. Op tijd schoonmaken, regelmatig testen van de waterkwaliteit en het toevoegen van de noodzakelijke middelen zorgt ervoor dat de jacuzzi goed blijft functioneren. Na reiniging de jacuzzi afdekken met een goed passend zeil of opblaasbaar deksel zorgt ervoor dat er geen vuil kan inwaaien en het bad schoon blijft.

Geniet van heerlijk geurend jacuzzi water

Het relaxen in de jacuzzi wordt bijvoorbeeld nog aangenamer als het water een heerlijk geur heeft. Er zijn verschillende jacuzzi accessoires die hiervoor kunnen zorgen. De speciale spa geuren kunnen aan het water worden toegevoegd en zorgen voor een heerlijke aroma die het lichaam en de geest nog meer ontspannen.

Volledig ontspannen met de juiste accessoires

Als je volledig tot rust wilt komen in de jacuzzi dan is het natuurlijk belangrijk dat je lekker zit. Met de speciale hoofd- of nek steunen gaat dat zeker lukken. Ze zijn er in verschillende varianten. Er is zelfs een hele jacuzzi bank. Als je dan toch zo lekker in de jacuzzi zit, is het ook prettig om je drankje ergens kwijt te kunnen. Ook hier zijn speciale houders voor.

Breng licht in de jacuzzi op de donkere dagen

De jacuzzi biedt het hele jaar door ontspanning. Omdat het in de winter sneller donker is, kun je de jacuzzi voorzien van extra verlichting. De drijvers met licht zijn er zelfs met geluidboxen voor een relax muziekje. Met de verschillende temperatuur accessoires kun je de temperatuur van het water van de jacuzzi regelmatig checken.

Maak het jezelf makkelijk

Veel mensen vinden het heerlijk om te lezen in de jacuzzi. Met de speciale handdoekenstandaard, kun je de handen snel even droog maken zonder dat je de jacuzzi uit moet. Ga je er toch uit, dan kun je even afdouchen met de speciale solar douche die je ook bij de accessoires kunt vinden.

Zorg goed voor jezelf én voor de jacuzzi

Op deze website vind je alles wat zorgt dat je onbezorgd het hele jaar door van de jacuzzi kunt genieten. Dit bereik je niet alleen met de artikelen om het water van de jacuzzi in een goede staat te houden met bijvoorbeeld de speciale chloordrijvers, maar ook met de items voor overig onderhoud aan de jacuzzi. Om het water schoon te houden, ook als je er niet in zit, kun je eventueel kiezen voor een opblaasbare jacuzzi deksel. Door goed voor de jacuzzi te zorgen, blijft de jacuzzi een weldaad voor jouw lichaam en geest.

Zitten in de jacuzzi is gezond

De jacuzzi werkt nu eenmaal stress verminderend, het bestrijdt gewrichts- en spierpijn en het verbetert de bloedcirculatie. Daarbij zorgt dat moment in de jacuzzi in de avond, zo net voor het slapen gaan ook nog eens dat je heerlijk slaapt. Wat natuurlijk ook heel gezond is voor het herstellen van het lichaam. Neem gewoon eens een kijkje bij ons veelzijdig aanbod als het gaat om accessoires voor de jacuzzi. Zeker als je het zitten in de jacuzzi nog prettiger wilt maken.

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.