Showing all 6 results

Opblaasbare banken en zwembad stoel

Op deze pagina vindt u ons assortiment met opblaasbare jacuzzi banken en een stevige zwembad stoel. Naast dat deze opblaasbare jacuzzi banken en zwembad stoel erg praktisch zijn, zitten beiden ook nog eens comfortabel. De banken zijn makkelijk en elektrisch op te blazen door middel van een automatische luchtpomp. Dat betekent dus ook dat de banken bijna niets wegen om zo eventueel eenvoudig verplaatst te worden. Nog een pré van de opblaasbare jacuzzi banken is dat deze speciaal gemaakt zijn om water af te stoten en snel op te drogen zijn. Na het gebruik van de banken kunt u deze snel laten leeg lopen en compact op bergen.

espresso bruin intex opblaasbare jacuzzi bank

Waarom een opblaasbare bank nemen?

  • eenvoudig en snel (elektrisch) op te blazen
  • stevig zit/lig materiaal
  • water afstotend materiaal
  • licht in gewicht, dus eenvoudig te verplaatsen
  • binnen en buiten te gebruiken
  • compact op te bergen
  • gemakkelijk schoon te houden/maken

Onze zwembad stoel

Naast onze opblaasbare banken bieden wij ook een waterbestendige zwembad stoel aan. Deze handige zwembad stoel zorgt er voor dat u stabiel en relaxt in de jacuzzie kunt blijven zitten. Naast dat de stoel uw rug ondersteunt, zorgt deze er ook voor dat u minder snel van uw plek glijdt. Het gewicht van de stoel is gemakkelijk met één hand te tillen, zowel voor jongere- als oudere mensen. De stoel is dus praktisch te plaatsen en te verplaatsen. Deze zwembad stoel is speciaal gemaakt om in het water of te wel jacuzzi en zwembad te gebruiken.

zwembad stoel

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.