Intex Deluxe opblaasbare Bubbel & Jets spa
Intex Deluxe opblaasbare Bubbel & Jets spa
€929.00

Out Of Stock

Intex Deluxe opblaasbare Bubbel & Jets spa

Intex Deluxe opblaasbare Bubbel & Jets spa

929.00

Deze Intex PureSpa Deluxe zorgt er voor dat u een heerlijke wellness ervaring gaat ervaren en dat door op een door u gekozen plek! Deze zelf oppompende jacuzzi is makkelijk op te bergen en gebruiksvriendelijk. De jacuzzi bevat een ingebouwde filterpomp die er voor zorgt dat u voorzien blijft van schoon water. Dit betekent dat deze jacuzzi zelf de waterkwaliteit en wateronderhoud blijft reguleren. Geniet alleen of samen met uw naasten van deze gebruiksgemakken om volledig tot rust te komen

Uitverkocht

Beschrijving

Onze Intex PureSpa Deluxe is voorzien van over heerlijke jetstralen. U kunt de jetstralen op krachtig of masserend instellen of tegelijkertijd een combinatie hier van. Deze Intex PureSpa Deluxe is geschikt voor 6 personen. Deze spa biedt u en uw gezelschap een zeer complete spa ervaring. Hieronder beschrijven wij alle details van deze spa.

Voordelen

 • Massage van verwarmde bubbels
 • Inclusief verlichting
 • Inclusief premium hoofdsteunen
 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmd worden
 • Ingebouwde filterpomp en zoutwatersysteem voor schoon water
 • Zeer stevige wanden

Technische specificaties

 • Aantal personen: 6
 • PureSpa Therapy: bubbels & jets
 • Inhoud: 1741 liter
 • Temperatuur: 20° tot 40°C
 • Opwarming: 1 à 2°C per uur
 • Binnenmaat: Ø 168 cm
 • Buitenmaat: Ø 218 cm
 • Lengte stroomkabel: 3,5 m
 • Benodigde hoeveelheid zout: 3,3 kg

Stroomverbruik

 • Stroomverbruik per onderdeel, per uur
 • Verwarming: 2,2 kW
 • Bubbelpomp: 800 W
 • Jetpomp: 700 W
 • Filterpomp: 50 W
 • Zoutwatersysteem: 20 W
 • Hardwatersysteem: 10 W

PureSpa Jet & Bubbel Deluxe

Ervaar de luxe van de duizenden rustgevende bubbels die uit 140 openingen onderin de opblaasbare spa naar boven komen borrelen. In tegenstelling tot andere jacuzzi’s bestaan de bubbels van de Intex PureSpa uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor nog meer ontspanning en bubbelcomfort. Of kies voor de jet-stand, waarbij zes sterke waterstralen uit de zijkant van de spa komen en heerlijk masserend langs het lichaam stromen.

rust in jacuzzi
Intex pure spa deluxe 40 graden

Warm water tot 40 graden Celsius

Het bedieningspaneel van de Intex Deluxe spa werkt draadloos en kun je eenvoudig van de pompunit losmaken. Zo kun je vanaf een afstandje of vanuit het water de spa bedienen. Je kunt het bedieningspaneel ook op de rand van de spa vastzetten, als je dit makkelijker vindt. Met het bedieningspaneel kun je o.a. de watertemperatuur instellen. Je kunt kiezen voor een temperatuur tussen de 20° en 40°C. Het water in de spa verwarmt vervolgens zo’n 1,5° à 2,5°C per uur op tot het de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Stevige materialen

De wanden en bodem van de spa zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar is door de stevigheid van het materiaal zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech® technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat er met gemak zes personen op de rand kunnen zitten zonder dat hij inzakt.

intex zwarte buiten jacuzzi
intex jacuzzi filter

Filterpomp

De opblaasbare spa is voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge, een filter die je kunt schoonspoelen en vervangen. Controleer, reinig en vervang de filtercartridge regelmatig zodat het filtersysteem optimaal zijn werk kan blijven doen. Je krijgt bij de spa twee filtercartridges meegeleverd, maar het is zeker handig om er een paar extra bij te bestellen.

Zoutwatersysteem

Om het water naast schoon ook nog gezond en hygiënisch te houden heb je een desinfectiemiddel nodig; chloor. Chloor doodt de bacteriën, schimmels en algen die in het water groeien, waardoor jij in schoon en veilig water kan blijven bubbelen. Chloortabletten (apart te bestellen) doe je in de meegeleverde chloordrijver. De chloordrijver dobbert rustig rond en geeft ondertussen chloor af aan het water, regelmatig en perfect gedoseerd. Zo houdt hij het water in jouw spa in optimale conditie.

intex jacuzzi onder afdak
Intex pure spa deluxe complete jacuzzi

Wat zit er in het pakket

Als u de Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons bestelt, ontvangt u de volgende artikelen:

 • Dubbele hoofdsteunen voor optimale ondersteuning en comfort;
 • Een handige opbergtas waarmee u uw jacuzzi kunt opbergen en vervoeren;
 • Een grondzeil waarmee u de onderzijde van uw jacuzzi kunt beschermen én isoleren;
 • Het afdekzeil waarmee u het warmteverlies kunt beperken en waarmee u het vuil uit het water houdt.

Video

Afmetingen en benodigde ruimte

De 6-persoons PureSpa Deluxe spa heeft een doorsnede van 218 cm, de binnenkant is 168 cm breed. Alles bij elkaar, inclusief de motorunit, raden wij je aan om een minimale ruimte van 305 x 225 cm vrij te houden. De opblaasbare spa kan in theorie overal staan, maar let er wel op dat de ondergrond het gewicht van al het water in de spa moet kunnen dragen. De stroomkabel is 3,5 m lang, dus zorg dat er binnen deze afstand een stroomvoorziening aanwezig is.

Handleiding

Als u dit product bestelt ontvangt u uiteraard een handleiding bij dit artikel. U kunt deze handleiding ook online downloaden. In de handleiding vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw jacuzzi op te zetten. Klik hier om deze direct te downloaden.

Garantie

Uiteraard heeft u garantie op dit artikel. Standaard heeft u 1 jaar garantie, maar daarnaast heeft u ook nog 1 jaar Intex service. Daarmee kunt u in totaal genieten van 2 jaar garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intex Deluxe opblaasbare Bubbel & Jets spa” te beoordelen

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.