Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons
Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons
€599.00   €499.00

Out Of Stock

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 4-persoons

599.00 499.00

Wilt u graag heerlijk ontspannen? Dan is deze Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen zeker een aanrader. U kunt heerlijk ontspannen in warm water waarbij u wordt omringd door enkele duizenden therapeutische warme bubbels. In deze jacuzzi is ruimte voor maar liefst 4 personen en dan is er zelfs nog meer dan voldoende ruimte over. Dat maakt het een zeer comfortabele jacuzzi. Deze jacuzzi wordt gratis bij u thuisbezorgd en u heeft maar liefst 2 jaar garantie op deze jacuzzi.

Voordelen
+ Met bubbelstand.
+ Verwarming tot circa 40 graden.
+ Met ingebouwde filterpomp en verwarming

Uitverkocht

Deze Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen zal een enorme aanwinst en toevoeging zijn op uw ontspanningsmomenten. Bij het aanschaffen van deze jacuzzi zult u eenvoudig en snel uw jacuzzi kunnen gebruiken. De ingebouwde en automatische opblaaspomp voorkomt dat u zelf inspanning moet leveren om de jacuzzi op te pompen. Het materiaal waar de jacuzzi van gemaakt is zorgt voor extra isolatie, zodat uw jacuzzi zo lang en snel mogelijk uw gewenste temperatuur aanhoudt.

Voordelen

 • Gemakkelijk op te zetten;
 • Zeer stevig materiaal;
 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmen;
 • Ingebouwde filterpomp en chloordrijver voor schoon water;
 • Inclusief Energy Efficient spa cover;
 • Massage van verwarmde bubbels;
 • 2 jaar garantie.

Technische specificaties

 • Aantal personen: 4
 • PureSpa Therapy: bubbels
 • Temperatuur: 20° tot 40°C
 • Opwarming: 1,5° à 2,5°C per uur
 • Binnenmaat: Ø 145 cm
 • Buitenmaat: Ø 196 cm
 • Lengte stroomkabel: 3,5 m

Stroomverbruik

 • Verwarming: 2,2 kW
 • Bubbelpomp: 800 W
 • Filterpomp: 50 W
 • Hardwatersysteem: 10 W

PureSpa Bubble Massage

De jacuzzi beschikt over maar liefst 120 bubbeljets aan de onderzijde. Via deze weg komen de bubbeltjes omhoog en dat zorgt voor een heerlijke bubbelmassage. In tegenstelling tot de meeste andere jacuzzi’s biedt de Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen wél warme bubbels. Dat zorgt voor extra ontspanning en nog meer comfort.

bubbels
warm water

Warm water tot 40 graden Celsius

De Intex PureSpa beschikt over een verwarmingselement die het water kan opwarmen tot maximaal 40 graden Celsius. U kunt kiezen uit een watertemperatuur tussen de 20 graden Celsius en 40 graden Celsius. Per uur kan verwarmt het water zo’n 1,5 tot 2,5 graden Celsius op. Daarmee bereikt u de gewenste temperatuur binnen no-time.

Energy Efficient afdekzeil

Als u deze Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen bestelt ontvangt u hierbij ook een gratis afdekzeil. Het zeil zorgt ervoor dat het water schoon blijft én bovendien heeft dit een isolerende werking. Uiteraard is het afdekzeil gemaakt van hoogwaardige materialen. Het unieke thermische schuim zorgt ervoor dat het warmteverlies beperkt blijft. Met dit afdekzeil kunt u al gauw 50 procent aan energie besparen.

Energy efficient Spa hoes
Sterk materiaal rand zitten

Stevige materialen

Uiteraard is de Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen gemaakt van stevig materiaal. Er is gebruikgemaakt van drie lagen dik gelamineerd pvc. Dit opblaasproduct kan daardoor tegen een stootje. Het duurzame materiaal gaat bovendien erg lang mee. De wanden van deze jacuzzi zijn niet alleen voorzien van lucht, maar ook met duizenden vezels. Dit noemt men de zogeheten Fiber-Tech technologie. De wanden worden hierdoor extra stevig waardoor er met gemak 4 personen in passen. Eventueel verkopen we ook modellen die geschikt zijn voor 6 personen. Bekijk daarvoor onze shop.

intex jacuzzi filter

Filterpomp

Het is natuurlijk van groot belang dat het water schoon is. Daarvoor is er een ingebouwd filtersysteem aanwezig. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van een filterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat al het vuil verdwijnt. Het vuil blijft in de cartridge achter waardoor het ook erg gemakkelijk schoon te maken is. Zorg ervoor dat u de cartridge met enige regelmaat reinigt zodat dit goed kan blijven werken. Standaard krijgt u maar liefst twee filtercartridges meegeleverd. Als u de ene aan het reinigen bent kunt u de andere dus toevoegen aan het systeem. Heeft u nog meer cartridges nodig? Bekijk dan onze onderhoudsartikelen en toebehoren.

Chloor

Om het water schoon, gezond en hygiënisch te houden is het van belang dat u chloor gebruikt. Chloor zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden. Ook schimmels en algen maken hierdoor geen kans in uw Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen. Eventueel kunt u chloortabletten (apart) bestellen. Dit kunt u toevoegen aan de meegeleverde chloordrijver. Deze dobbert in uw jacuzzi en zorgt voor een chloor laag in het bad. Zo blijft uw opblaasbare jacuzzi altijd in optimale conditie.

chloorhouder
Filter

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen: alles wat u nodig heeft

Als u kiest voor de Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen krijgt u alles wat u nodig heeft, namelijk:

 • Handige opbergtas: hiermee kunt u uw Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen opbergen indien dat nodig is;
 • Grondzeil: met behulp van een grondzeil wordt uw jacuzzi beschermd aan de onderzijde. Ook zorgt dit voor extra isolatie;
 • Afdekzeil: het afdekzeil zorgt ervoor dat er geen vuil komt in het water. Ook beperkt dit het warmteverlies;

Video

Afmetingen en benodigde ruimte

De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 145 centimeter breed. Inclusief de motorunit heeft u zo’n 280 x 200 centimeter ruimte nodig. Zorg voor een stevige ondergrond en gebruik het grondzeil als u de jacuzzi opzet. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Afmetingen jacuzzi

De Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 4 personen heeft een doorsnede van 196 centimeter. De binnenzijde is 145 centimeter breed. Het is raadzaam om 280 x 200 centimeter vrij te maken in uw tuin. In principe kan deze opblaasbare jacuzzi overal staan, maar het is belangrijk om te kiezen voor een stevige ondergrond. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Handleiding

De handleiding van de Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi wordt meegestuurd met het product, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om deze direct te downloaden. In de handleiding staat alle informatie die je nodig hebt om de jacuzzi op te zetten, te gebruiken en op te bergen na het seizoen.

Gewicht46 kg
Productgroep

Merk

Afmetingen

,

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.