Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 6-persoons
Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 6-persoons
€1,199.00   €979.00

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 6-persoons

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi 6-persoons

1,199.00 979.00

Deze comfortable Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. U en uw mede-gebruikers zullen in een mum van tijd genieten van warm bubbelend water. Een heerlijk wellness gevoel op een door u gekozen plek! U krijgt ook nog eens 2 jaar garantie op deze jacuzzi.

Voordelen
+ Met bubbelstand.
+ Verwarming tot circa 40 graden.
+ Met ingebouwde filterpomp en verwarming

8 op voorraad

Deze Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen voorziet de gebruiker(s) van een heerlijke jacuzzi-ervaring. U en uw mede gebruikers zullen snel en eenvoudig gebruik kunnen maken van deze ervaring door middel van een automatische pomp die de jacuzzi zal doen opblazen. Het materiaal waarvan de jacuzzi gemaakt is, zorgt voor een goede isolatie wat het water temperatuur zal stimuleren en langer te behouden.

Voordelen

 • Gemakkelijk op te zetten;
 • Zeer stevig materiaal;
 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmen;
 • Ingebouwde filterpomp en chloordrijver voor schoon water;
 • Inclusief Energy Efficient spa cover;
 • Massage van verwarmde bubbels;
 • 2 jaar garantie

Technische specificaties

 • Aantal personen: 6
 • PureSpa Therapy: bubbels
 • Inhoud: 1098 liter
 • Temperatuur: 20° tot 40°C
 • Opwarming: 1° à 2°C per uur
 • Binnenmaat: Ø 165 cm
 • Buitenmaat: Ø 216 cm
 • Lengte stroomkabel: 3,5 m

Stroomverbruik

 • Stroomverbruik per onderdeel, per uur
 • Verwarming: 2,2 kW
 • Bubbelpomp: 800 W
 • Filterpomp: 50 W
 • Hardwatersysteem: 10 W

PureSpa Bubble Massage

De jacuzzi beschikt over maar liefst 140 bubbeljets aan de onderzijde. Via deze weg komen de bubbeltjes omhoog en dat zorgt voor een heerlijke bubbelmassage. In tegenstelling tot de meeste andere jacuzzi’s biedt de Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen wél warme bubbels. Dat zorgt voor extra ontspanning en nog meer comfort.

bubbels
warm water

Warm water tot 40 graden Celsius

De Intex PureSpa beschikt over een verwarmingselement die het water kan opwarmen tot maximaal 40 graden Celsius. U kunt kiezen uit een watertemperatuur tussen de 20 graden Celsius en 40 graden Celsius. Per uur kan verwarmt het water zo’n 1 tot 2 graden Celsius op. Daarmee bereikt u de gewenste temperatuur binnen no-time.

Stevige materialen

De Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 4-persoons is gemaakt van stevige materialen. Zowel de wanden als de bodem zijn voorzien van duurzaam en stevig materiaal. De binnenkant is gevuld met lucht, maar ook met duizenden polyster vezels. Dat zorgt voor extra stevigheid. De wanden zijn daarmee dusdanig stevig dat er gemakkelijk 4 personen in passen. U kunt dus met hele gezin genieten van deze prachtige jacuzzi.

Intex pure spa deluxe met 2 vrouwen

Filtersysteem

Het is natuurlijk van groot belang dat het water schoon is. Daarvoor is er een ingebouwd filtersysteem aanwezig. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van een filterpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat al het vuil verdwijnt. Het vuil blijft in de cartridge achter waardoor het ook erg gemakkelijk schoon te maken is. Zorg ervoor dat u de cartridge met enige regelmaat reinigt zodat dit goed kan blijven werken. Standaard krijgt u maar liefst twee filtercartridges meegeleverd. Als u de ene aan het reinigen bent kunt u de andere dus toevoegen aan het systeem. Heeft u nog meer cartridges nodig? Bekijk dan onze onderhoudsartikelen en toebehoren.

intex jacuzzi filter
chloorhouder

Chloor

Om het water schoon, gezond en hygiënisch te houden is het van belang dat u chloor gebruikt. Chloor zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden. Ook schimmels en algen maken hierdoor geen kans in uw Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen. Eventueel kunt u chloortabletten (apart) bestellen. Dit kunt u toevoegen aan de meegeleverde chloordrijver. Deze dobbert in uw jacuzzi en zorgt voor een chloor laag in het bad. Zo blijft uw opblaasbare jacuzzi altijd in optimale conditie.

Complete set intex bruin

Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen: alles wat u nodig heeft

Als u kiest voor de Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen krijgt u alles wat u nodig heeft, namelijk:

 • Handige opbergtas: hiermee kunt u uw Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen opbergen indien dat nodig is;
 • Grondzeil: met behulp van een grondzeil wordt uw jacuzzi beschermd aan de onderzijde. Ook zorgt dit voor extra isolatie;
 • Afdekzeil: het afdekzeil zorgt ervoor dat er geen vuil komt in het water. Ook beperkt dit het warmteverlies;

Video

Afmetingen en benodigde ruimte

De Intex PureSpa Bubbel jacuzzi voor 6 personen heeft een doorsnede van 216 centimeter. De binnenzijde is 165 centimeter breed. Het is raadzaam om 300 x 220 centimeter vrij te maken in uw tuin. In principe kan deze opblaasbare jacuzzi overal staan, maar het is belangrijk om te kiezen voor een stevige ondergrond. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Handleiding

De handleiding van de Intex PureSpa opblaasbare jacuzzi wordt meegestuurd met het product, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om deze direct te downloaden. In de handleiding staat alle informatie die je nodig hebt om de jacuzzi op te zetten, te gebruiken en op te bergen na het seizoen.

Gewicht51.6 kg
Productgroep

Merk

Afmetingen

,

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.