Intex PureSpa Deluxe jacuzzi 6-persoons
Intex PureSpa Deluxe jacuzzi 6-persoons
€1,099.00   €1,049.00

Out Of Stock

Intex PureSpa Deluxe jacuzzi 6-persoons

Intex PureSpa Deluxe jacuzzi 6-persoons

1,099.00 1,049.00

De Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons is de meest luxe opblaasbare jacuzzi waar u voor kunt kiezen. U kunt genieten van duizenden warme bubbels en daarmee staat dit model garant voor ontspanning. De bubbels hebben een masserende werking en daarmee kunt u genieten van een zeer complete wellness-ervaring. Dit model is geschikt voor 6 personen en wordt de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Er worden geen verzendkosten gerekend en daarmee haalt u dit opblaasbare bubbelbad extra voordelig in huis.

Voordelen
+ Bubbelstand met bubbels vanuit de onderzijde
+ Jetstand met 6 krachtige stralen vanuit de zijwand
+ Compacte opberging

Uitverkocht

De Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons is een prachtige jacuzzi. U kunt heerlijk genieten van warm water, bubbels en krachtige jetstralen. Na een zware werkdag kunt u daarmee heerlijk relaxen in uw bubbelbad. Voor het opzetten van uw jacuzzi hoeft u maar weinig werk te verrichten. Er is namelijk een ingebouwde opblaaspomp aanwezig. Deze doet het werk voor u. Bovendien is er ook een ingebouwd filtersysteem aanwezig. Daarmee houdt u bacteriën buiten het bad en blijft u genieten van heerlijk schoon water. Qua wateronderhoud en waterkwaliteit is dit model dan ook zeker een aanrader. U kunt genieten van gratis verzending als u dit model bestelt.

Voordelen

 • Deze jacuzzi beschikt over zes krachtige jet-stralen;
 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmd worden;
 • Ingebouwde filterpomp en zoutwatersysteem voor schoon water;
 • Zeer stevige wanden;
 • Gemakkelijk in elkaar te zetten;
 • Deze jacuzzi wordt geleverd inclusief afdekzeil en grondzeil.

Technische specificaties

 • Aantal personen: 6
 • PureSpa Therapy: bubbels & jets
 • Inhoud: 1098 liter
 • Temperatuur: 20° tot 40°C
 • Opwarming: 1 à 2°C per uur
 • Binnenmaat: Ø 168 cm
 • Buitenmaat: Ø 218 cm
 • Lengte stroomkabel: 3,5 m
 • Benodigde hoeveelheid zout: 3,3 kg

Stroomverbruik

 • Stroomverbruik per onderdeel, per uur
 • Verwarming: 2,2 kW
 • Bubbelpomp: 800 W
 • Jetpomp: 700 W
 • Filterpomp: 50 W
 • Zoutwatersysteem: 20 W
 • Hardwatersysteem: 10 W

PureSpa Jet & Bubbel Deluxe

Wilt u graag genieten van een heerlijk luxe ervaring? Dan is de Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons zeker een aanrader. Via 120 openingen komen de bubbels naar boven in deze jacuzzi. In tegenstelling tot de meeste andere jacuzzi’s bestaan de bubbels van dit model uit warme lucht. Dat zorgt voor extra ontspanning en meer bubbelcomfort. Als u kiest voor de jet-stand komen er ook waterstralen uit de zijkant. Dat is een ontzettend fijne ervaring.

Intex pure spa deluxe sterke constructie zwart
Intex pure spa deluxe 40 graden

Warm water tot 40 graden Celsius

Er is een motorunit aanwezig waarmee het water verwarmd wordt. U kunt de temperatuur instellen tussen de 20 en 40 graden Celsius. Het water in uw spa verwarmt per uur zo’n 1 tot 2 graden Celsius op. U kunt dus al vlot genieten van een heerlijke watertemperatuur. De watertemperatuur kunt u instellen via het bedieningspaneel. Dat werkt dus allemaal erg eenvoudig.

Stevige materialen

De Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons is gemaakt van stevige materialen. Zowel de wanden als de bodem zijn voorzien van duurzaam en stevig materiaal. De binnenkant is gevuld met lucht, maar ook met duizenden polyster vezels. Dat zorgt voor extra stevigheid. De wanden zijn daarmee dusdanig stevig dat er gemakkelijk 6 personen in passen. U kunt dus met hele gezin genieten van deze prachtige jacuzzi.

Intex pure spa deluxe met 2 vrouwen
intex jacuzzi filter

Filterpomp

De opblaasbare jacuzzi beschikt over een handig filtreersysteem. Dit is de cartridge filterpomp. Daarmee wordt alle viezigheid uit het water gehaald. Het vuil blijft vervolgens in deze cartridge achter. Het is raadzaam om deze met enige regelmaat te reinigen. Standaard ontvangt u twee cartridges, maar eventueel kunt u dat ook aanvullen met extra cartridges. Daarvoor kunt u de onderhoudsartikelen bekijken in onze webshop.

Zoutwatersysteem

Om het water gezond en hygiënisch te houden beschikt de Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons over een zoutwatersysteem. Als u zout toevoegt aan het water zet het systeem dit automatisch om naar chloride. Het chloride zorgt ervoor dat de bacteriën doodgaan en dat het water ontsmet. In feite heeft dit dezelfde werking als chloor, maar zout is geur- en smaakloos in het water. Zwembadzout wordt er overigens niet bijgeleverd, maar uiteraard kunt u dit er wel los bijbestellen. Het is raadzaam om hier direct een pakket je voor bij te bestellen.

Intex pure spa deluxe sterke constructie
Intex pure spa deluxe complete jacuzzi

Wat zit er in het pakket

Als u de Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons bestelt, ontvangt u de volgende artikelen:

 • Dubbele hoofdsteunen voor optimale ondersteuning en comfort;
 • Een handige opbergtas waarmee u uw jacuzzi kunt opbergen en vervoeren;
 • Een grondzeil waarmee u de onderzijde van uw jacuzzi kunt beschermen én isoleren;
 • Het afdekzeil waarmee u het warmteverlies kunt beperken en waarmee u het vuil uit het water houdt.

Video

Afmetingen en benodigde ruimte

De Intex PureSpa Deluxe Jacuzzi 6-persoons heeft een doorsnede van 218 centimeter en is 168 centimeter breed. Inclusief de motorunit is het raadzaam om 305 x 225 centimeter vrij te houden voor uw jacuzzi. In principe kan deze jacuzzi overal staan, maar het is raadzaam om te zorgen voor een stevige ondergrond. Het water brengt namelijk veel gewicht met zich mee.

Handleiding

Als u dit product bestelt ontvangt u uiteraard een handleiding bij dit artikel. U kunt deze handleiding ook online downloaden. In de handleiding vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw jacuzzi op te zetten. Klik hier om deze direct te downloaden.

Garantie

Uiteraard heeft u garantie op dit artikel. Standaard heeft u 1 jaar garantie, maar daarnaast heeft u ook nog 1 jaar Intex service. Daarmee kunt u in totaal genieten van 2 jaar garantie.

Gewicht77 kg
Productgroep

Merk

Afmetingen

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.