Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 4-persoons
Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 4-persoons
€1,199.00   €979.00

Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 4-persoons

Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 4-persoons

1,199.00 979.00

U wilt heerlijk tot rust komen in een jacuzzi? De IntexSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons is uiterst geschikt om voor een wat kleine groep mensen heerlijke comfort te bieden. De jacuzzi zal u en uw mede-gebruikers voorzien van duizenden bubbels, een hoofdsteun en verlichting. Deze jacuzzi zal u en eventueel uw mede gebruikers een heerlijk stukje ontspanning bieden op een door u gekozen plek.

Voordelen
+ Met bubbelstand.
+ Verwarming tot circa 40 graden.
+ Met ingebouwde filterpomp en verwarming

6 op voorraad

Dit is de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons. Deze jacuzzi is voorzien van een ingebouwde opblaaspomp waarmee u de jacuzzi eenvoudig en snel opzet voor gebruik. Ook zullen de wanden van de jacuzzi gevuld worden met lucht. Deze wanden werken als isolatie met betrekking tot het warm houden van uw jacuzzi water. Bij levering van de jaacuzzi zult u ook een grondzeil en een afdekzeil ontvangen om de de levensduur van uw jacuzzi optimaal te houden. Na het vol laten lopen van de jacuzzi, deze in te stellen op de gewenste temperatuur en de bubbels aan te zetten kunt u heerlijk gaan genieten.

Voordelen

 • Massage door de verwarmde bubbels;
 • Geleverd inclusief verlichting;
 • Inclusief comfortabele hoofdsteunen;
 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmd worden;
 • Stevige wanden, gevuld met lucht;
 • Gemakkelijk in elkaar te zetten;
 • Ingebouwde filterpomp en chloordrijver voor schoon water.

Technische specificaties

 • Aantal personen: 4
 • Temperatuur: 20° tot 40°C
 • Opwarming: 1,5° à 2,5°C per uur
 • Binnenmaat: Ø 145 cm
 • Buitenmaat: Ø 196 cm
 • Lengte stroomkabel: 3,5 m

Stroomverbruik

 • Verwarming: 2,2 kW
 • Bubbelpomp: 800 W
 • Filterpomp: 50 W
 • Hardwatersysteem: 10 W

De heerlijke bubbeljets

Aan de onderzijde van deze jacuzzi is een bubbelsysteem geïnstalleerd. Hier komen heerlijke bubbels omhoog stromen en dat zorgt voor heerlijke ontspanning. Het heeft een verkwikkende en therapeutische werking. Er wordt gebruikgemaakt van warme lucht in plaats van koude lucht. Dat zorgt voor extra veel spanning en comfort. Dat onderscheidt de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons ook van andere jacuzzi’s.

jacuzzi accessoires
eenvoudig jacuzzi bedieningspaneel

Warm water tot 40 graden Celsius

U kunt de watertemperatuur instellen tussen de 20 en 40 graden Celsius. In de motorunit is namelijk een verwarmingselement geïnstalleerd. Het instellen van de temperatuur werkt erg eenvoudig. Het water warmt iedere keer zo’n 1,5 tot 2,5 graden Celsius per uur op. U kunt dus vlot genieten van lekkere watertemperaturen.

Inclusief hoofdsteunen en verlichting

De vierpersoons navy jacuzzi is de meest complete jacuzzi in het assortiment. De vierpersoons navy jacuzzi is voorzien van luxe extra’s voor de ultieme wellness-ervaring. U krijgt onder andere verlichting én twee comfortabele hoofdsteunen voor de spa erbij. De lamp plaatst u onder water op de wand van de jacuzzi, vervolgens verlicht hij het bubbelende water in wit licht of een leuk kleurtje! Zo wordt ’s avonds bubbelen écht een feest.

hoofdsteun en verlichting
voorbeeld jacuzzi zit indicatie

Stevig materiaal

Zowel de wanden als de bodem zijn gemaakt van stevig materiaal. Er is namelijk gebruikgemaakt van drie lagen gelamineerd pvc-materiaal. Alhoewel dit een opblaasproduct is, is het een zeer stevig product. Daarmee kan het tegen een stootje. Ook de binnenzijde van de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons is voorzien van stevig materiaal. Hier zijn namelijk duizenden polyester vezels in verwerkt. Dit noemt men de zogeheten Fiber-Tech technologie. De wanden zijn hierdoor extra stevig.

intex jacuzzi filter

Filterpomp

Uiteraard wilt u genieten in warm water, maar ook in schoon water. Daarvoor is er een handig filtersysteem. Dit is de cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond in uw jacuzzi. Tijdens het rondpompen wordt het vuil verwijderd. Het vuil blijft achter in de cartridge, welke u gemakkelijk kunt reinigen. Standaard ontvangt u maar liefst twee cartridges bij uw bestelling. Eventueel kunt u nog extra setjes bestellen in onze shop.

Chloor

Om het water schoon en hygiënisch te houden is er een chloorsysteem toegevoegd. Chloor doodt de bacteriën en voorkomt schimmels en algen in het water. U kunt dus met een gerust hart in uw jacuzzi zitten. U kunt de chloortabletten er los bijbestellen. De chloordrijver dobbert zodoende rustig in het water. Zo houdt dit uw spa in goede conditie. De chloortabletten vindt u uiteraard in onze shop. Het is raadzaam om hier direct een setje van te bestellen als u uw jacuzzi bestelt.

chloorhouder
complete jacuzzi blauw

Wat zit er in het pakket?

Indien u de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons bestelt, ontvangt u de volgende onderdelen;

 • Een opbergtas waarmee u uw jacuzzi kunt vervoeren en opbergen;
 • Een grondzeil waarmee u de onderzijde van uw jacuzzi beschermt;
 • Het afdekzeil waarmee u vuil uit het water houdt en het warmteverlies beperkt tot een minimum;
 • Dubbele hoofdsteunen voor heerlijk comfort en fijne ondersteuning;
 • Multi-color led verlichting: wit licht, gekleurde licht of wisselende kleuren. U bepaalt het helemaal zelf!

Video

Afmetingen en benodigde ruimte

De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 145 centimeter breed. Inclusief de motorunit heeft u zo’n 280 x 200 centimeter ruimte nodig. Zorg voor een stevige ondergrond en gebruik het grondzeil als u de jacuzzi opzet. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Handleiding

Als u dit product bestelt ontvangt u uiteraard een handleiding bij dit artikel. U kunt deze handleiding ook online downloaden. In de handleiding vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw jacuzzi op te zetten. Klik hier om deze direct te downloaden.

Garantie

Uiteraard heeft u garantie op dit artikel. Standaard heeft u 1 jaar garantie, maar daarnaast heeft u ook nog 1 jaar Intex service. Daarmee kunt u in totaal genieten van 2 jaar garantie.

Gewicht46 kg
Merk

Geschikt voor

4 volwassenen

Inclusief grondzeil

Ja

Capaciteit

795 liter

Inclusief afdekzeil

Ja

Inclusief pomp

Ja

Afmetingen

Garantie

1 jaar garantie + 1 jaar Intex service

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.