Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 6-persoons
Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 6-persoons
€1,499.00   €1,199.00

Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 6-persoons

Intex PureSpa Navy Bubbel jacuzzi 6-persoons

1,499.00 1,199.00

Wilt u genieten van een wat grotere complete jacuzzi? Dan is de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 6-persoons zeker een optie! De jacuzzi zal u en uw mede-gebruikers voor zien van duizenden bubbels om in weg te dromen. Daarnaast wordt deze jacuzzi oo nog eens geleverd met een hoofdsteun om te relaxen en verlichting, zodat u eventueel ook in het donker heerlijk kunt blijven genieten.

Voordelen
+ Met bubbelstand.
+ Verwarming tot circa 40 graden.
+ Met ingebouwde filterpomp en verwarming

10 op voorraad

De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 6-persoons is een geschikte jacuzzi als u heerlijk wilt ontspannen. Dit model zorgt voor comfortabel warm water en heerlijke bubbels. Dat is alles wat u nodig heeft na een zware dag. De jacuzzi kunt u gemakkelijk opzetten. Er is namelijk een ingebouwde opblaaspomp aanwezig, waardoor zelf blazen of pompen niet nodig is. Bovendien zijn de wanden van deze jacuzzi gevuld met lucht. Dat zorgt voor een isolerende werking waardoor warm water langer warm blijft. Naast accessoires ontvangt u ook een isolerend afdekzeil en een grondzeil. De levertijd bedraagt slechts een dag, dus u kunt al snel genieten van uw heerlijke jacuzzi.

Voordelen

 • Massage door de verwarmde bubbels;
 • ]Geleverd inclusief verlichting;
 • Inclusief comfortabele hoofdsteunen;
 • Water kan tot 40 graden Celsius verwarmd worden;
 • Stevige wanden, gevuld met lucht;
 • Gemakkelijk in elkaar te zetten;
 • Ingebouwde filterpomp en chloordrijver voor schoon water.

Technische specificaties

 • Aantal personen: 6
 • PureSpa Therapy: Bubbels Plus
 • Inhoud: 1098 liter
 • Temperatuur: 20° tot 40°C
 • Opwarming: 1 à 2°C per uur
 • Binnenmaat: Ø 165 cm
 • Buitenmaat: Ø 216 cm
 • Lengte stroomkabel: 3,5 m

Stroomverbruik

Stroomverbruik per onderdeel, per uur

 • Verwarming: 2,2 kW
 • Bubbelpomp: 800 W
 • Filterpomp: 50 W
 • Hardwatersysteem: 10 W

De heerlijke bubbeljets

Aan de onderzijde van deze jacuzzi is een bubbelsysteem geïnstalleerd. Hier komen heerlijke bubbels omhoog stromen en dat zorgt voor heerlijke ontspanning. Het heeft een verkwikkende en therapeutische werking. Er wordt gebruikgemaakt van warme lucht in plaats van koude lucht. Dat zorgt voor extra veel spanning en comfort. Dat onderscheidt de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons ook van andere jacuzzi’s.

jacuzzi accessoires
eenvoudig jacuzzi bedieningspaneel

Warm water tot 40 graden Celsius

U kunt de watertemperatuur instellen tussen de 20 en 40 graden Celsius. In de motorunit is namelijk een verwarmingselement geïnstalleerd. Het instellen van de temperatuur werkt erg eenvoudig. Het water warmt iedere keer zo’n 1,5 tot 2,5 graden Celsius per uur op. U kunt dus vlot genieten van lekkere watertemperaturen.

Inclusief hoofdsteunen en verlichting

De zespersoons navy jacuzzi is de meest complete jacuzzi in het assortiment. De zespersoons navy jacuzzi is voorzien van luxe extra’s voor de ultieme wellness-ervaring. U krijgt onder andere verlichting én twee comfortabele hoofdsteunen voor de spa erbij. De lamp plaatst u onder water op de wand van de jacuzzi, vervolgens verlicht hij het bubbelende water in wit licht of een leuk kleurtje! Zo wordt ’s avonds bubbelen écht een feest.

hoofdsteun en verlichting
voorbeeld jacuzzi zit indicatie

Stevig materiaal

Zowel de wanden als de bodem zijn gemaakt van stevig materiaal. Er is namelijk gebruikgemaakt van drie lagen gelamineerd pvc-materiaal. Alhoewel dit een opblaasproduct is, is het een zeer stevig product. Daarmee kan het tegen een stootje. Ook de binnenzijde van de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons is voorzien van stevig materiaal. Hier zijn namelijk duizenden polyester vezels in verwerkt. Dit noemt men de zogeheten Fiber-Tech technologie. De wanden zijn hierdoor extra stevig.

intex jacuzzi filter

Filterpomp

Uiteraard wilt u genieten in warm water, maar ook in schoon water. Daarvoor is er een handig filtersysteem. Dit is de cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond in uw jacuzzi. Tijdens het rondpompen wordt het vuil verwijderd. Het vuil blijft achter in de cartridge, welke u gemakkelijk kunt reinigen. Standaard ontvangt u maar liefst twee cartridges bij uw bestelling. Eventueel kunt u nog extra setjes bestellen in onze shop.

Chloor

Om het water schoon en hygiënisch te houden is er een chloorsysteem toegevoegd. Chloor doodt de bacteriën en voorkomt schimmels en algen in het water. U kunt dus met een gerust hart in uw jacuzzi zitten. U kunt de chloortabletten er los bijbestellen. De chloordrijver dobbert zodoende rustig in het water. Zo houdt dit uw spa in goede conditie. De chloortabletten vindt u uiteraard in onze shop. Het is raadzaam om hier direct een setje van te bestellen als u uw jacuzzi bestelt.

chloorhouder
complete jacuzzi blauw

Wat zit er in het pakket?

Indien u de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 6-persoons bestelt, ontvangt u de volgende onderdelen:

 • Een opbergtas waarmee u uw jacuzzi kunt vervoeren en opbergen;
 • Een grondzeil waarmee u de onderzijde van uw jacuzzi beschermt;
 • Het afdekzeil waarmee u vuil uit het water houdt en het warmteverlies beperkt tot een minimum;
 • Dubbele hoofdsteunen voor heerlijk comfort en fijne ondersteuning;
 • Multi-color led verlichting: wit licht, gekleurde licht of wisselende kleuren. U bepaalt het helemaal zelf!

Video

Afmetingen en benodigde ruimte

De Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons heeft een doorsnede van 196 centimeter en is 145 centimeter breed. Inclusief de motorunit heeft u zo’n 280 x 200 centimeter ruimte nodig. Zorg voor een stevige ondergrond en gebruik het grondzeil als u de jacuzzi opzet. De stroomkabel is 3,5 meter lang, dus zorg ervoor dat er een stroomvoorziening in de buurt is.

Download de handleiding

Als u uw Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 4-persoons bestelt ontvangt u hierbij uiteraard een handleiding. Echter kunt u de handleiding ook online downloaden via de officiële website van Intex. In de handleiding treft u alle informatie voor het opzetten van uw jacuzzi.  Klik hier om deze direct te downloaden.

Garantie

Standaard wordt de Intex PureSpa Navy Bubbel Jacuzzi 6-persoons geleverd met een jaar garantie. Daarnaast krijgt u nog een 1 jaar Intex service. In totaal kunt u op die manier genieten van 2 jaar garantie.

Gewicht51.6 kg
Productgroep

Merk

Afmetingen

,

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.