Showing all 11 results

Jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi 6 persoons

Een opblaasbare jacuzzi 6 persoons is helemaal niet duur

Een verwarmd bubbelbad is in heel veel verschillende modellen en prijsklassen te koop. Van rond tot vierkant, en van een hoekmodel tot ovaal. Er zijn baden waar je alleen in kunt zitten, maar er zijn er ook waar je met vier personen languit in kunt ronddobberen. Er zijn vaste baden die worden verwarmd met een kachel en jacuzzi’s die zo zwaar zijn dat er een hijskraantje aan te pas moet komen om hem op je juiste plek neer te zetten. Ben je er heel zeker van dat je de komende jaren heel veel in een bubbelbad wilt gaan zitten en heb je daar ook plek voor, dan is dat wellicht een flinke investering waard.

Voor een ‘opblaasbare jacuzzi 6 persoons’ kunt u natuurlijk ook bij ons terecht! Deze grotere jacuzzi biedt natuurlijk meer ruimte, zodat u uw tijd in de jacuzzi met meer gezelschap kunt doorbrengen. Ook voor de ‘oplaasbare jacuzzi 6 persoons’ zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Deze kunt u op onze site vinden bij de pagina ‘accessoires’.

Een opblaasbare jacuzzi 6 persoons kun je bijna overal neerzetten

De keuze voor een jacuzzi hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Toch zijn er een aantal belangrijke dingen waar je als toekomstige bezitter rekening mee moet houden. Een opblaasbare jacuzzi 6 persoons heeft niet alleen ruimte nodig, maar ook een stevige stabiele ondergrond. Een verharde ondergrond met tegels of klinkers is prima geschikt, mits er geen of weinig hoogteverschil in zit. Het is belangrijk dat je nieuwe opblaasbare jacuzzi 6 persoons stabiel staat en dat het water in het bad overal op gelijke hoogte komt. Dit is cruciaal i.v.m. de pompfunctie voor de bubbels en jetstralen in het water.

Praktische tips

Naast een geschikte ondergrond is de toegang tot water en stroom van betekenis. Ook een makkelijk te plaatsen opblaasbare jacuzzi 6 persoons moet veilig worden geïnstalleerd. Kijk vooraf hoe je het water weg wilt laten lopen als je het bad wilt verversen of de jacuzzi voor de winter wilt opbergen. De beste opblaasbare jacuzzi heeft een opening waar je een Gardena slang op kunt aansluiten. Heel prettig als je het gebruikte water wilt afvoeren via een sloot of ander afvoerkanaal. Gebruik je je opblaasbare jacuzzi 6 persoons een tijdje niet, of staat het bubbelbad op een open plek waar zand en boomblad vrij spel heeft, gebruik dan een afdekzeil.

Jacuzzi 4 personen

Wij van opblaasbare-jacuzzis.be bieden u graag één van onze ‘jacuzzi 4 personen’ aan. Door een ruim assortiment aan jacuzzi’s heeft u de mogelijkheid om rustig een geschikte keuze te maken.Om uw tijd in de jacuzzi nog comfortabeler te maken kunt uw jacuzzi uitbreiden met onze accessoiressen. U kunt hierbij denken aan waterbestendige stoelen of een opblaasbare bank waardoor u en uw naasten een nog aangenamere tijd samen zullen doorbrengen.

Nu nog aantrekkelijker met onze nieuwe betaalmethode!

Met onze nieuwe betaalmethode ‘spraypay’ kunt u zelf bepalen in hoeveel maanden u uw opblaasbare jacuzzi zou willen afbetalen. U hoeft dus niet direct een wat groter bedrag te betalen, maar u kunt wel direct genieten! Naast het spreiden van het aankoopbedrag heeft u altijd de mogelijkheid, wanneer het u dus schikt, om het resterende bedrag toch in één keer te betalen en dat zonder bijkomden kosten!

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.