Showing all 8 results

Opblaasbare bubbelbad

U bent op zoek naar een comfortabele opblaasbare bubbelbad? Bekijk onze opblaasbare bubbelbaden met maar liefst 80 air-jets, voor een heerlijke comfortabele ontspanning. Onze opblaasbare bubbelbaden, opblaasbare jacuzzi’s en buitenspa’s  zijn van uitstekende kwaliteit. De baden zijn ook perdkrect beschikbaar op eventueele afbetaling. Zo kunt u al direct genieten van een heerlijke en ontspannen ervaring.

opblaasbare bubbelbad

Jacuzzi in de tuin

Geen zin om weer naar een wellness te gaan? U zoekt een jacuzzi voor in de tuin? Een heerlijke een jacuzziervaring in uw eigen tuin? Dat is toch een droom, lekker heerlijk genieten in een warme jacuzzi in uw eigen tuin. Zo hoeft u niet de deur uit te gaan om een wellnes ervaring op te doen, maar gewoon in uw eigen tuin uw eigen wellnes creëren. Onze jacuzzi’s zijn zeer geschikt om buiten, dus in uw tuin neer te zetten.

Opblaasbaar bubbelbad

Jazeker bieden wij u een opblaasbaar bubbelbad, en bij nadat de jacuzzi bij u thuis is afgeleverd, staat de jacuzzi in slechts 10 minuten klaar om te gebruiken!
Hoe werkt het? U doet de stekker in de stopcontact, en het apparaat blaast zichzelf op. Dat is pas plug en play genieten. Bestel nu en geniet van achteraf betaling of betaal een opblaasbaar bubbelbad in termijnen.

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.