Showing all 3 results

Spa jacuzzi opblaasbaar

Onze fantastische spa jacuzzi opblaasbaar assortiment geeft u ruime keuze in groottes en kwaliteit. De jacuzzi’s zijn eenvoudig op te bergen en gemakkelijk schoon te houden. Het is  mogelijk om de jacuzzi’s te voorzien van uitbreidings mogelijkheden. Denk hierbij aan eventuele bekerhouders, hoofdsteunen, stoelen en banken.

Kwaliteit van onze spa jacuzzi oplaasbaar

Onze opblaasbare jacuzzi’s zijn van zeer goede kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over snelle slijtage en of andere mankementen. Wij geven u een 2 jarige garantie op onze jacuzzi’s. De materialen zijn geschikt om in de open buitenlucht te functioneren. De jacuzzi’s zijn ook verkrijgbaar met een onderzeil en/of een dekzeil, zodat uw jacuzzi optimaal blijft functioneren.

Design van onze opblaasbare spa

Bij het ontwerpen van onze prachtige opblaasbare jacuzzi’s is er rekening gehouden met een design die matched bij anno 2020. Onze consumenten zijn razend enthousiast over de vormen en kleuren van de jacuzzi’s en hottubs. Ook onze uitbreid mogelijkheden vallen enorm in de smaak. Zo bieden wij mooie design jacuzzi stoelen en banken om uw verblijf tijdens de jacuzzi zo aangenaamd mogelijk te maken. De jacuzzi zal niet meer weg te denken zijn in uw tuin!

Hygiëne

Naast mooie en sterke jacuzzi’s bieden wij tal van mogelijkheden om uw jacuzzi zo schoon mogelijk te houden. Hiervoor hoeft u niet naar derden. Bij ons zijn verschillende schoonmaak- en onderhouds producten te krijgen. Van filters en chloortabletten tot aan draadloze waterbestendige stofzuigers en schoonmaak netten, Mede door het gebruik van deze producten zal de hygiëne voor u en mede gebruikers optimaal blijven. Ook zal de levensduur van de jacuzzi hierdoor verlengd worden.

Nog maar enkele stuks op vorraad:

Nu met GRATIS Installatie - 6 persoons Intex PureSpa Greywood Deluxe proffiteer nu; op=op

intex zwarte buiten jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi installeert uw nieuwe jacuzzi gratis!

Deze Greywood 6 persoons opblaasbare spa is een luxe uitvoering met een uitgebreid accessoirepakket, en wordt geleverd met onder andere hoofdsteunen en zelfs verlichting!

2 tot 4 werkdagen geleverd bij u thuis.